Je bent hier:

Order to Cash

Bij Newcorp bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het oder-to-cash proces te stoomlijnen, waardoor klanten hun kasstroom kunnen optimaliseren en de efficiëntie in hun operaties kunnen verbeteren. Van orderverwerking en facturering tot betalingsverzameling en reconciliatie, onze geïntegreerde order-to-cash oplossingen zorgen voor soepele en tijdige transacties in elke fase. Door belangrijke processen te automatiseren en te digitaliseren, minimaliseren we fouten en vertragingen, waardoor bedrijven de kasstromen kunnen versnellen en de financiële prestaties kunnen verbeteren.

E-fulfilment

Bij Newcorp bieden we uitgebreide e-fulfilmentdiensten aan ter ondersteuning van uw online retailactiviteiten. Onze e-fulfilmentoplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van e-commercebedrijven en bieden naadloze orderverwerking, efficiënt voorraadbeheer en tijdige verzending naar klanten wereldwijd. Wij bieden integratie met uw webshop voor efficiënte orderverwerking en zorgen we voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in elke stap van het fulfilmentproces. Van het ontvangen van bestellingen tot het picken, verpakken en verzenden, ons toegewijde team behandelt alles met precisie en zorg. Met Newcorp als uw e-fulfilmentpartner kunt u zich richten op de groei van uw online bedrijf terwijl wij voor de logistiek zorgen, waarbij klanttevredenheid en herhaalde zaken worden gegarandeerd.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in de fulfilment van alcoholische dranken. Meer weten? Neem contact op met ons e-fulfilment team of kijk op www.new-fulfilment.nl

Escrow Services

Als betrouwbare partner biedt Newcorp Logistics escrowdiensten om veilige transacties tussen kopers en verkopers te vergemakkelijken. Onze escrowdiensten bieden beide partijen gemoedsrust door fondsen te beschermen en te zorgen voor naleving van transactievoorwaarden. Of u nu goederen of diensten koopt of verkoopt, onze ervaren escrow accountmanagers beheren het escrowproces met transparantie en integriteit, waarbij de belangen van alle betrokken partijen worden beschermd. Met Newcorp Logistics als uw escrowpartner kunt u transacties met vertrouwen uitvoeren, in de wetenschap dat uw fondsen veilig zijn en transacties met professionaliteit en discretie worden afgehandeld.

Value added

Newcorp Logistics gaat verder door diverse toegevoegde waarde diensten aan te bieden. Van productaanpassing en labeling tot assemblage en verpakking, onze diensten voegen waarde toe aan uw supply chain. Of u nu productbundeling nodig heeft voor promotionele campagnes of kwaliteitscontrole-inspecties om productintegriteit te waarborgen, ons toegewijde team levert op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.