Je bent hier:

Bij Newcorp begrijpen we de complexiteit en uitdagingen van het navigeren door de uittag wereld van logistiek. Daarom zijn we hier om het proces voor u te stroomlijnen. Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan uitmuntendheid, bieden we een uitgebreid scala aan transportdiensten die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Of het nu gaat om zeevracht, wegtransport of luchttransport, wij bieden onze klanten de optimale oplossing. Ons toegewijde team werkt eraan om ervoor te zorgen dat uw vracht veilig, efficiënt en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van agenten over de hele wereld, kunnen we u helpen de optimale oplossing te vinden, ongeacht waar uw zending naartoe moet.

Bij Newcorp Logistics begrijpen we het belang van betrouwbare transportdiensten in de hedendaagse wereldwijde markt. Of het nu over zee, door de lucht of over de weg is, u kunt op ons vertrouwen om uw vracht veilig en efficiënt op de plaats van bestemming te bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij aan uw transportbehoeften kunnen voldoen met precisie en professionaliteit.

Zeevracht

Gespecialiseerd in zeevrachtdiensten

Newcorp Logistics is gespecialiseerd in zeevrachtdiensten en biedt efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor het transporteren van goederen via oceanische routes. Ons uitgebreide netwerk van vertrouwde partners zorgt voor soepele operaties van haven tot haven, met nauwgezette aandacht voor detail in elke fase van de reis.

Wegtransport

Uitgebreide oplossingen

Met onze uitgebreide oplossingen voor wegtransport zorgt Newcorp Logistics voor de naadloze verplaatsing van goederen over binnenlandse en internationale grenzen. Van vrachtwagenladingen (FTL) tot minder-dan-vrachtwagenladingen (LTL) opties, ons toegewijde team biedt betrouwbare en kosteneffectieve transportoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten.

Luchtvracht

Versnelde luchtvrachtdiensten

Voor tijdgevoelige zendingen die een snelle levering vereisen, biedt Newcorp Logistics versnelde luchtvrachtdiensten aan. Door strategische partnerschappen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen aan te gaan, leveren wij uw vracht met snelheid en precisie aan bestemmingen over de hele wereld, waarbij de doorvoertijden worden geminimaliseerd en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.