Je bent hier:

Welkom bij de opslagdiensten van Newcorp Logistics, waar precisie samengaat met betrouwbaarheid in opslagoplossingen.

Gekoelde opslag

Bij Newcorp zijn we gespecialiseerd in de opslag van FMCG, voedsel, medische apparatuur en (alcoholische) dranken. Met onze mogelijkheden voor gekoelde opslag bieden we een omgeving met gecontroleerde temperatuur om de integriteit van bederfelijke goederen te behouden en een constant klimaat te verzorgen voor de opslag van wijnen.

Naadloze distributie door heel Europa

Strategisch gelegen nabij de haven van Rotterdam, fungeren onze magazijnen als een ideaal knooppunt voor naadloze distributie door heel Europa. Of u nu behoefte heeft aan korte-termijnopslag of langdurige magazijnoplossingen, Newcorp Logistics is uw vertrouwde partner voor veilige, efficiënte en conforme opslagdiensten.

Wij bieden diverse soorten opslag aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Douaneopslag

Onze moderne douaneopslagplaatsen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie. Als een douaneopslagplaats biedt Newcorp Logistics een voordeel in opslag en distributie. Onze douaneopslagplaats is een beveiligde faciliteit die door douaneautoriteiten is gemachtigd voor de opslag van ingevoerde goederen voordat de douanerechten worden betaald. Dit betekent dat goederen in onze faciliteit kunnen worden opgeslagen zonder onmiddellijke betaling van accijnzen of belastingen, waardoor flexibiliteit en kostenbesparingsmogelijkheden voor onze klanten worden geboden. Dit biedt onze klanten verschillende voordelen, waaronder uitgestelde betaling van BTW, mogelijke kostenbesparingen en verhoogde flexibiliteit bij het beheren van voorraad. Bovendien zijn douaneopslagplaatsen zoals de onze onderworpen aan strenge beveiligingsmaatregelen en regelmatige inspecties om te zorgen voor naleving van douaneregels. Met onze status als douaneopslagplaats biedt Newcorp Logistics een vertrouwde en veilige omgeving voor de opslag en behandeling van goederen, met gemoedsrust en logistieke voordelen voor onze gewaardeerde klanten.

Zonnepanelen

SKAL-certificering

Rum_barrels_Newcorp-s

Onze SKAL-certificering stelt ons in staat om biologische producten met de grootste zorg en naleving te behandelen en op te slaan. SKAL is een onafhankelijk certificeringsorgaan dat bedrijven beoordeelt en certificeert die betrokken zijn bij de productie, verwerking en behandeling van biologische producten. De SKAL-certificering is een accreditatie die de toewijding van Newcorp Logistics aan het behandelen en opslaan van biologische producten met hoge normen van kwaliteit en integriteit bevestigt.

Voor Newcorp Logistics betekent het verkrijgen van de SKAL-certificering dat we in staat zijn om te voldoen aan de eisen van SKAL, inclusief naleving van juiste etiketterings- en documentatieprocedures, en scheiding van biologische en niet-biologische producten om besmetting te voorkomen. Deze certificering valideert niet alleen onze toewijding aan duurzaamheid, maar geeft ook vertrouwen en zekerheid aan onze klanten die op ons vertrouwen om hun biologische goederen op te slaan en te behandelen.

Of het nu gaat om biologische voedingsproducten, wijnen, cosmetica of andere biologische items, onze SKAL-gecertificeerde faciliteiten bieden de garantie van authenticiteit en naleving van biologische normen, waardoor onze klanten met vertrouwen hun producten op de markt kunnen brengen en kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar biologische goederen.