Je bent hier:

Douanediensten

Bij Newcorp Logistics begrijpen we het belang van naleving van douaneregels voor de naadloze stroom van goederen over grenzen heen. Of u nu goederen importeert of exporteert, onze uitgebreide douanediensten zorgen voor een soepele en snelle inklaring of export, waarbij vertragingen worden geminimaliseerd en de efficiëntie van de supply chain wordt geoptimaliseerd. Ons toegewijde team van douane-experts beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in het afhandelen van douaneprocedures. Van het voorbereiden van douanedocumenten tot tariefclassificatie en douaneberekening, wij behandelen elk aspect van het douaneproces met aandacht voor detail en naleving van regelgevende vereisten. Met onze persoonlijke aanpak bieden wij douaneoplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en zorgen wij voor naleving van het voortdurend veranderende landschap van internationale handelsregelgeving.

Fiscale vertegenwoordiging

Bij Newcorp Logistics bieden wij uitgebreide fiscale vertegenwoordigingsdiensten ter ondersteuning van uw internationale handelsactiviteiten. Fiscale vertegenwoordiging is essentieel voor bedrijven die betrokken zijn bij grensoverschrijdende handel, omdat het hen in staat stelt om te voldoen aan belastingverplichtingen en fiscale regelgeving in buitenlandse markten te navigeren. Ons ervaren team van fiscale vertegenwoordigers treedt op als uw vertrouwde partner, fungeert als tussenpersoon met belastingautoriteiten namens u en zorgt voor naleving van btw regels en andere fiscale vereisten.

Beperkte fiscale vertegenwoordiging kan nodig zijn in bepaalde omstandigheden, zoals wanneer een niet-EU-bedrijf goederen verkoopt aan EU-klanten. U kunt ervoor kiezen een fiscale vertegenwoordiger aan te wijzen om de btw-registratie- en nalevingsverplichtingen af te handelen. Deze beperkte vertegenwoordiging stelt het niet-EU-bedrijf in staat om de noodzaak van een permanent vestigingspunt in de EU te vermijden terwijl het toch aan de btw-nalevingsvereisten voldoet. Ons team bij Newcorp Logistics kan begeleiding en ondersteuning bieden bij het bepalen of beperkte fiscale vertegenwoordiging de juiste oplossing is voor uw zakelijke behoeften.

Of u nu een niet-ingezeten importeur, exporteur of dienstverlener bent, onze fiscale vertegenwoordigingsdiensten bieden gemoedsrust en vereenvoudigen het proces van internationaal zakendoen. Met Newcorp Logistics als uw fiscale vertegenwoordiger kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf terwijl wij de complexiteiten van belastingnaleving afhandelen, risico’s minimaliseren en kansen maximaliseren in de wereldwijde markt.

Benieuwd welke fiscale dienst het beste aansluit bij uw bedrijfsmodel? Neem contact op met onze fiscale experts.