Skip to content

(E)-fulfilment

CONTACT ONS
DIENSTEN
Order to cash

Stel u een voor dat u wakker wordt in een wereld waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over orders, verpakkingen, orderdoorlooptijden, klantenservice of erger: retouren? Wat als dit gehele proces in veilige handen zou zijn bij een betrouwbare logistieke dienstverlener die snapt wat er voor nodig is om uw business te laten groeien? Een dienstverlener die de uitdagingen herkent van een scale-up? Met onze (e)fulfilment dienstverlening kunnen wij het hele proces uit handen nemen. Van order tot factuur, van opslag tot verpakking. Het maakt niet uit hoe exclusief uw producten zijn of wat het volume is. Wij regelen het! Dan kunt u zich focussen op de dagelijkse uitdagingen van uw business en nog belangrijker: groei. Op Newcorp Logistics kunt u vertrouwen. Overal en altijd.

Het order-to-cash proces omvat:

  • Voorraadbeheer
  • Warehouse management
  • Pick & Pack services
  • Klantenservice (meertalig)
  • Distributie
  • Retourverwerking
  • Financial fulfilment

 

Wij verzorgen uw gehele logistieke proces. Van order tot factuur, van FTL tot een perfect pakketje. 

Over Newcorp Logistics process

Newcorp Logistics is veel meer dan een logistiek bedrijf. Wij zijn disruptors. Maken de logistiek elke dag een beetje leuker. Proactiever. Klantgerichter. Want zeg nu zelf: uitbesteden doe je niet om nog meer tijd kwijt te zijn. Dat doe je om tijd te creëren voor jezelf. Wat je daarvoor terug wilt? Informatie. Meedenkers. Innovators. No nonsens. Waar vind je nog zoiets? Simpel. Bij Newcorp Logistics.

We hebben een oplossing voor al jouw uitdagingen
 
Uitbreiden naar Europa?

Is uw business aan het groeien en klaar om uit te breiden in andere landen in Europa? Newcorp Logistics is dé partner voor al uw order-to-cash processen. Van A tot Z. Wij verzorgen uw logistiek. 

 
Order-to-cash proces uitbesteden?

Wij zijn uw end-to-end logistiek dienstverlener in Europa. Door ons aanzienlijke volume zijn wij in staat de beste capaciteitsopties en concurrerende aanbiedingen te bieden. Wij zijn gamechangers. We veranderen het perspectief op service en kwaliteit. Newcorp Logistics: uw partner voor fulfilment.

Wilt u meer weten? Of direct een offerte aanvragen?

Overige diensten