Skip to content

Escrow-diensten

CONTACT ONS
DIENSTEN

Zakelijke transacties met complicaties vereisen de grootst mogelijke discretie. Escrow-services zijn daarom essentieel omdat ze grotere transacties bemiddelen en ervoor zorgen dat unidirectionele of bidirectionele betalingen alleen worden vrijgegeven als aan de voorwaarden van de overeenkomst is voldaan.

Waarom hebben klanten escrowdiensten nodig?

Alle partijen die bij een transactie betrokken zijn, moeten verzekerd zijn van de veiligheid en transparantie van het proces. Credible Escrow Services beschermen alle deelnemers doordat het geld wordt toegewezen aan een derde partij, die het vervolgens vrijgeeft, afhankelijk van de lopende ontwikkelingen. Een Escrow zorgt ervoor dat bedrijven de betaling van verzekeringen en belastingen niet mislopen waarbij ze zich aan de deadlines houden.

De rol van Escrow in logistiek:

Bij logistieke transacties zet een Escrow het periodiek betalingssysteem in, voor de uitwisseling van goederen tussen kopers en verkopers. De meeste bedrijven huren betrouwbare escrowservices in om ervoor te zorgen dat betalingen onmiddellijk en volgens de standaardrichtlijnen plaatsvinden.

Escrow Services worden aangeboden door Stichting Escrow Newcorp. Bij Stichting Escrow Newcorp bieden we gevalideerde escrowservices die elke vorm van financiële bedreigingen verminderen die gewoonlijk gepaard gaan met omvangrijke transacties. Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van logistiek en warehousing voor de verkoper, gedurende het gehele proces.

Onze service omvat: 

 • Expertise
 • Professionals die zakelijke transacties gemakkelijk kunnen afhandelen
 • Financiële en operationele garantie voor de verkopers
 • Luchtdichte financiële regeling voor de kopers
 • Ondersteuning voor diverse investeringsvormen
 • Omgaan met meerdere valuta’s
 • Naleving van de valutasystemen
 • Naadloze en tijdige betalingsinstellingen
 • Responsieve services
 • Snelst mogelijke uitbetalingen bij ontvangst van producten
 • Naleving van de regelgeving
 • Bescherming van activa tijdens geschillen
 • Stichting Escrow Newcorp helpt bedrijven bij het opzetten van een risicovrije zakelijke transactiestructuur zonder exorbitante tarieven te hoeven betalen.
 •  

 

Bij logistieke transacties zet een Escrow het periodiek betalingssysteem in, voor de uitwisseling van goederen tussen kopers en verkopers.

Over Newcorp Logistics

Newcorp Logistics is veel meer dan een logistiek bedrijf. Wij zijn disruptors. Maken de logistiek elke dag een beetje leuker. Proactiever. Klantgerichter. Want zeg nu zelf: uitbesteden doe je niet om nog meer tijd kwijt te zijn. Dat doe je om tijd te creëren voor jezelf. Wat je daarvoor terug wilt? Informatie. Meedenkers. Innovators. No nonsens. Waar vind je nog zoiets? Simpel. Bij Newcorp Logistics.

Een oplossing voor elke uitdaging.
Waarom hebben klanten escrowdiensten nodig?

Alle partijen die bij een transactie betrokken zijn, moeten verzekerd zijn van de veiligheid en transparantie van het proces. Credible Escrow Services beschermen alle deelnemers en het geld wordt toegewezen aan een derde partij, die hetzelfde vrijgeeft, afhankelijk van de lopende ontwikkelingen. Een Escrow zorgt ervoor dat bedrijven de betaling van verzekeringen en belastingen niet mislopen waarbij ze zich aan de deadlines houden.

De rol van Escrow in de logistiek

Bij logistieke transacties zet een Escrow het systeem van terugkerende betalingen op, voor de uitwisseling van goederen tussen kopers en verkopers. De meeste bedrijven huren betrouwbare Escrow-diensten in om ervoor te zorgen dat de betalingen onmiddellijk en volgens de standaardrichtlijnen plaatsvinden.

Escrow Services aangeboden door Foundation Escrow Newcorp

Escrow Services worden aangeboden door Stichting Escrow Newcorp. Bij Stichting Escrow Newcorp bieden we gevalideerde escrowservices die elke vorm van financiële bedreigingen verminderen die gewoonlijk gepaard gaan met omvangrijke transacties. Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van logistiek en warehousing voor de verkoper, gedurende het proces.

Wilt u meer weten? Of direct een offerte aanvragen?

Overige diensten