Pieter Pot, een circulaire online supermarkt die als eerste supermarkt in Nederland volledig verpakkingsvrij is

Een circulaire supply chain mogelijk maken met hervulbare statiegeldpotten is niet de meest eenvoudige uitdaging. Zeker niet als je bedenkt dat dit ook gepaard kan gaan met explosieve groei en opschaling. Pieter Pot is een potje gegroeid en is klaar voor vertienvoudiging van de volumes. Hoe? Door samen met Newcorp Logistics te kiezen voor groei. Newcorp helpt Pieter Pot door het delen van kennis op het gebied van logistieke groei, dc’s en fulfilment.

Pieter Pot, een circulaire online supermarkt die als eerste supermarkt in Nederland volledig verpakkingsvrij is. Een supermarkt waar je jouw boodschappen online bestelt die vervolgens worden geleverd in hervulbare statiegeldpotten. Op dit moment worden 600 mensen per dag blij gemaakt met een account van Pieter Pot. Maar zo snel als er mensen worden toegelaten, zo snel neemt ook de wachtlijst toe. Samen met Newcorp Logistics is Pieter Pot klaar voor nationale én internationale groei.

“Samen met de kennis en ervaring van Newcorp Logistics hebben we een nieuw fulfilment magazijn op kunnen zetten, waarbij zij ons helpen met en wegwijs maken in de meest efficiënte manier voor inslag, opslag & uitslag. Op die manier kunnen wij écht veel klanten blij maken met verpakkingsvrije boodschappen”, vertelt Martijn Bijmolt, founder Pieter Pot.

Newcorp Logistics is een van de specialisten in Nederland op het gebied van order fulfilment en zal Pieter Pot daarom helpen op weg naar een eigen distributiecentrum door het delen van de juiste kennis. “We hebben een heel goed gevoel bij Pieter Pot en zijn blij met hun keuze voor ons. Het bedrijf kenmerkt zich direct door de professionele opzet, enorm gedreven mensen en hun producten zijn ook nog eens goed voor het milieu. Stuk voor stuk kernwaarden die wij ook belangrijk vinden. Wij delen dan ook die visie en geloven erin dat dit de basis is voor succes,” vertelt Jasper van Luik, Founder & Directeur Newcorp Logistics.

 

Pieter Pot is ready for the future with Newcorp Logistics

Pieter Pot is ready for the future with Newcorp Logistics